Shinji Ono beëindigt carrière als voormalig Feyenoord-middenvelder op 44-jarige leeftijd

Shinji Ono beëindigt carrière als voormalig Feyenoord-middenvelder op 44-jarige leeftijd

Shinji Ono, een voormalig middenvelder van Feyenoord, heeft op 44-jarige leeftijd besloten om zijn carrière als voetballer te beëindigen. Ono speelde voor Feyenoord tussen 2004 en 2007 en was een van de meest succesvolle spelers in de clubgeschiedenis.

Ono begon zijn carrière in Japan bij Urawa Red Diamonds in 1997. Hij speelde daar vier jaar, waarna hij naar Feyenoord vertrok. Daar speelde hij drie seizoenen, waarin hij meer dan 100 wedstrijden speelde en twee keer de KNVB Beker won.

Na zijn tijd bij Feyenoord ging Ono terug naar Japan, waar hij voor verschillende clubs speelde, waaronder Shimizu S-Pulse, Vissel Kobe en FC Tokyo. Hij speelde ook voor het Japanse nationale team, waarmee hij deelnam aan twee WK’s en twee Asia Cups.

Na zijn carrière in Japan keerde Ono terug naar Nederland om voor FC Utrecht te spelen. Hij speelde daar twee seizoenen voordat hij besloot om te stoppen met voetballen.

Ono was een van de meest succesvolle spelers in de geschiedenis van Feyenoord. Hij was een van de meest geliefde spelers bij de fans en stond bekend om zijn techniek en zijn vermogen om het spel te leiden.

Met zijn beëindiging van zijn carrière als voetballer, komt er een einde aan een lange en succesvolle carrière. Ono zal altijd worden herinnerd als een van de meest succesvolle spelers uit de geschiedenis van Feyenoord.