Kaepernick wil na jaren weer terugkeren naar NFL bij New York Jets als Quarterback

Kaepernick wil na jaren weer terugkeren naar NFL bij New York Jets als Quarterback

De voormalige San Francisco 49ers quarterback, Colin Kaepernick, is op het punt om na jaren weer terug te keren naar de NFL. Hij heeft een deal gesloten met de New York Jets om als quarterback te spelen.

Kaepernick was een van de meest prominente spelers in de NFL toen hij in 2016 besloot om te knielen tijdens de nationale hymne als protest tegen politiegeweld en racisme. De actie veroorzaakte veel controverse en Kaepernick werd uiteindelijk ontslagen door de 49ers.

Hoewel Kaepernick niet meer heeft gespeeld sinds 2016, heeft hij zich blijven inzetten voor sociale rechtvaardigheid. Hij heeft verschillende liefdadigheidsorganisaties gesteund en is een van de oprichters van Know Your Rights Camp, een organisatie die jongeren helpt hun rechten te begrijpen.

De deal met de Jets is een grote stap voor Kaepernick, die na jaren van politieke vervolging weer terugkeert naar de NFL. De Jets hebben aangekondigd dat Kaepernick een belangrijke rol zal spelen binnen het team.

Kaepernick’s terugkeer naar de NFL is een belangrijk moment voor veel mensen die zijn protest steunen. Het is een krachtig statement dat de NFL bereid is om hem terug te laten keren, ondanks alle controverses die zijn acties hebben veroorzaakt.