Oranje Wint van Engeland onder Leiding van Wiegman en Houdt Olympische Droom in Leven

Oranje Wint van Engeland onder Leiding van Wiegman en Houdt Olympische Droom in Leven

Oranje heeft de strijd tegen Engeland gewonnen onder leiding van bondscoach Sarina Wiegman en heeft zo de Olympische droom in leven gehouden. De wedstrijd, die werd gespeeld in Tilburg, eindigde in een 3-1 overwinning voor Oranje.

Het was een spannende wedstrijd, waarin Oranje al snel op voorsprong kwam. De eerste goal werd gemaakt door Vivianne Miedema, die een penalty benutte. Na de rust scoorde Lineth Beerensteyn nog twee keer, waardoor Oranje met 3-0 voor kwam te staan. Engeland kon nog terugkomen tot 3-1, maar de overwinning was voor Oranje.

Deze overwinning was belangrijk voor Oranje, omdat het de droom in leven houdt om deel te nemen aan de Olympische Spelen. Door deze overwinning staat Oranje nu op de tweede plaats in de groep, waardoor het nog steeds kans maakt om zich te plaatsen voor de Spelen.

Bondscoach Sarina Wiegman was erg blij met de overwinning. “We hebben een goed resultaat behaald en ik ben trots op mijn team. We hebben hard gewerkt en ik ben blij dat we onze droom in leven houden”, aldus Wiegman.

Oranje speelt nu de laatste wedstrijd in deze kwalificatiereeks tegen Schotland. Als Oranje deze wedstrijd wint, is het zeker van deelname aan de Olympische Spelen. Het zal een spannende wedstrijd worden, maar met de steun van bondscoach Wiegman en haar team is alles mogelijk.