Wiegman teleurgesteld na buitenspelgoal tegen Nederland: 'Hele stadion zag het'

Wiegman teleurgesteld na buitenspelgoal tegen Nederland: ‘Hele stadion zag het’

Sarina Wiegman, bondscoach van het Nederlandse vrouwenvoetbalteam, is teleurgesteld na de buitenspelgoal die tegen Nederland werd gescoord. De goal betekende het einde van de wedstrijd tegen Noorwegen, waar Nederland met 1-2 verloor.

De wedstrijd was spannend tot aan het einde. Nederland had een voorsprong van 1-0, maar Noorwegen kwam terug in de wedstrijd en scoorde twee doelpunten. Het laatste doelpunt werd gescoord door een buitenspelgoal, wat betekent dat de speler buiten het speelveld stond toen hij de bal raakte.

Na afloop van de wedstrijd was Wiegman teleurgesteld over de buitenspelgoal. “Het hele stadion zag het”, zei ze. “Het was duidelijk dat de speler buiten het speelveld stond toen hij de bal raakte. Het is heel jammer dat dit soort dingen gebeuren, maar er is niets aan te doen.”

Wiegman benadrukte dat het team hard heeft gewerkt en dat ze trots is op hun prestaties. “We hebben een goede wedstrijd gespeeld en we hebben ons best gedaan om te winnen”, zei ze. “Het is jammer dat we niet met de overwinning naar huis zijn gegaan, maar we blijven positief en kijken naar de toekomst.”

Hoewel Wiegman teleurgesteld is over de buitenspelgoal, blijft ze optimistisch over de toekomst. Ze gelooft dat het team sterk genoeg is om de komende wedstrijden te winnen en dat ze de komende tijd veel succes zal hebben.