Honkballers bereiken kwartfinales van EK na monsterzege op Kroatië

Honkballers van Nederland hebben de kwartfinales van het Europees Kampioenschap bereikt na een monsterzege op Kroatië. De Nederlandse honkballers hebben een indrukwekkende prestatie neergezet in het toernooi, waar ze als underdog begonnen.

De Nederlandse honkballers begonnen het toernooi met een verrassende overwinning op Spanje. Ze bleven hun goede vorm behouden en wonnen vervolgens ook van Italië, Tsjechië en Oostenrijk.

In de achtste finale stonden de Nederlandse honkballers tegenover Kroatië. Het was een spannende wedstrijd, maar uiteindelijk wisten de Nederlanders met een monsterzege van 8-2 te winnen.

De Nederlandse honkballers hebben nu de kwartfinales bereikt en staan tegenover Duitsland. De wedstrijd zal plaatsvinden op donderdag 15 augustus. Als de Nederlanders winnen, gaan ze door naar de halve finale.

De Nederlanders hebben al bewezen dat ze een goed team zijn en dat ze in staat zijn om tegen de beste teams van Europa te spelen. Het is nu aan hen om te laten zien wat ze waard zijn en om hun droom waar te maken door het Europees Kampioenschap te winnen.