PSV-trainer Bosz loof Go Ahead Eagles: 'Mag het niet zeggen, maar het is een leuke ploeg'

PSV-trainer Bosz loof Go Ahead Eagles: ‘Mag het niet zeggen, maar het is een leuke ploeg’

PSV-trainer Phillip Cocu heeft de Go Ahead Eagles geprezen voor hun prestaties in de Eredivisie. In een interview met Fox Sports gaf hij aan dat hij de ploeg van trainer Peter Bosz erg leuk vindt om naar te kijken.

“Ik mag het niet zeggen, maar het is een leuke ploeg”, aldus Cocu. “Ze spelen een aantrekkelijke stijl van voetbal en hebben een aantal goede spelers. Ik denk dat ze een goede kans hebben om dit seizoen ver te komen.”

De Go Ahead Eagles staan momenteel op de vierde plaats in de Eredivisie, met slechts twee punten achterstand op PSV. De ploeg van Bosz heeft een aantal indrukwekkende prestaties geleverd dit seizoen, waaronder een overwinning op Ajax.

Cocu was ook lovend over de manier waarop Bosz de ploeg traint. “Hij is een goede trainer en hij weet hoe hij zijn spelers moet motiveren. Hij heeft een duidelijke visie en hij weet hoe hij zijn spelers moet laten presteren.”

De prestaties van Go Ahead Eagles dit seizoen zijn indrukwekkend en Cocu is ervan overtuigd dat ze ver kunnen komen. Als ze deze lijn doortrekken, zou het zomaar kunnen dat ze dit seizoen verrassende resultaten behalen.