Quick-Step ontkent concreete fusieplannen met Jumbo-Visma in uitgelekte mail

De afgelopen dagen is er veel te doen geweest rondom de uitgelekte mail van Quick-Step, waarin gesproken wordt over een mogelijke fusie met Jumbo-Visma. In de mail staat dat er een fusie in overweging is genomen, maar dat er nog geen definitieve beslissing is genomen.

Quick-Step heeft nu een verklaring afgegeven waarin zij ontkennen dat er concreete fusieplannen zijn. Ze stellen dat er alleen gesproken is over een mogelijke samenwerking, maar dat er nog geen beslissing is genomen.

Hoewel de mail de indruk wekt dat er serieuze gesprekken hebben plaatsgevonden, benadrukt Quick-Step dat er nog geen definitieve beslissing is genomen. Ze stellen dat ze de komende tijd zullen blijven praten over mogelijke samenwerkingen, maar dat er nog geen concrete plannen zijn gemaakt.

Hoewel er dus nog geen definitieve beslissing is genomen, is het duidelijk dat de uitgelekte mail veel stof heeft doen opwaaien. Het is nog onduidelijk wat de gevolgen zullen zijn van deze ontwikkeling, maar het is duidelijk dat er veel aandacht voor is. Het is afwachten wat de uiteindelijke uitkomst zal zijn van deze ontwikkeling.