Explosies in Rotterdam: Vijf incidenten in één nacht

Explosies in Rotterdam: Vijf incidenten in één nacht

Rotterdam werd afgelopen nacht getroffen door vijf explosies. De incidenten vonden plaats in verschillende delen van de stad en hebben verschillende schade veroorzaakt.

De eerste explosie vond plaats in de wijk Charlois. Een auto die geparkeerd stond op de Karel Doormanstraat werd getroffen door een explosie. Er raakte niemand gewond, maar de schade aan de auto was aanzienlijk.

De tweede explosie vond plaats in de wijk Delfshaven. Een woning aan de Schiedamseweg werd getroffen door een explosie. Er raakte niemand gewond, maar er was wel schade aan de woning.

De derde explosie vond plaats in de wijk Feijenoord. Een auto die geparkeerd stond op de Willem de Zwijgerlaan werd getroffen door een explosie. Er raakte niemand gewond, maar er was wel schade aan de auto.

De vierde explosie vond plaats in de wijk Hillegersberg-Schiebroek. Een woning aan de Schiekade werd getroffen door een explosie. Er raakte niemand gewond, maar er was wel schade aan de woning.

De vijfde explosie vond plaats in de wijk Prins Alexander. Een auto die geparkeerd stond op de Prinses Beatrixlaan werd getroffen door een explosie. Er raakte niemand gewond, maar er was wel schade aan de auto.

De politie is momenteel bezig met het onderzoeken van de incidenten. Er is nog geen informatie over de oorzaak van de explosies, maar de politie vermoedt dat het om criminele activiteiten gaat.

Het is een schokkende gebeurtenis dat er vijf explosies in één nacht hebben plaatsgevonden in Rotterdam. De politie doet er alles aan om de oorzaak van de incidenten te achterhalen en om verdere incidenten te voorkomen.