Air France-KLM koopt vijftig milieuvriendelijke vliegtuigen bij Airbus

Air France-KLM koopt vijftig milieuvriendelijke vliegtuigen bij Airbus

Air France-KLM heeft een overeenkomst gesloten met Airbus om vijftig milieuvriendelijke vliegtuigen te kopen. Deze vliegtuigen zullen deel uitmaken van de vloot van Air France-KLM en zullen de luchtvaartmaatschappij in staat stellen om haar milieudoelstellingen te bereiken.

De vliegtuigen zullen worden geleverd door Airbus en zijn ontworpen om de uitstoot van koolstofdioxide te verminderen. De vliegtuigen zullen worden uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder motoren met lage emissies, lichtere materialen en geavanceerde luchtverkeersmanagement-systemen.

Deze aankoop is een belangrijke stap voor Air France-KLM in hun streven naar een duurzame toekomst. De luchtvaartmaatschappij heeft als doel om de uitstoot van koolstofdioxide te verminderen met 25% tegen 2030. Door deze aankoop zal Air France-KLM in staat zijn om deze doelstelling te bereiken.

De aankoop van de milieuvriendelijke vliegtuigen is ook een belangrijke stap voor Airbus. Het bedrijf heeft als doel om de uitstoot van koolstofdioxide te verminderen met 50% tegen 2050. Door deze aankoop zal Airbus in staat zijn om deze doelstelling te bereiken.

Air France-KLM en Airbus hebben beide hun verantwoordelijkheid genomen om ervoor te zorgen dat de luchtvaartsector een duurzame toekomst heeft. Door de aankoop van de milieuvriendelijke vliegtuigen zal Air France-KLM in staat zijn om haar milieudoelstellingen te bereiken en zal Airbus in staat zijn om de uitstoot van koolstofdioxide te verminderen.