Feyenoord teleurgesteld over 0-3 eindstand in Klassieker

Feyenoord heeft zondag een teleurstellende 0-3 nederlaag geleden tegen Ajax in de Klassieker. De Rotterdammers hadden gehoopt op een betere uitslag, maar konden de druk van de Amsterdammers niet aan.

De wedstrijd begon goed voor Feyenoord. De ploeg speelde sterk en creëerde kansen. Helaas kon de ploeg geen doelpunt maken. In de tweede helft werd het spel van Feyenoord steeds slechter en Ajax begon steeds meer druk te zetten. Uiteindelijk scoorde Ajax drie keer en wonnen ze de wedstrijd.

Na afloop was Feyenoord teleurgesteld over de uitslag. Trainer Dick Advocaat zei: “We hadden meer verwacht van de wedstrijd. We hebben goed gespeeld in de eerste helft, maar we hebben niet geprofiteerd van onze kansen. In de tweede helft hadden we het moeilijk tegen Ajax, maar we hadden meer moeten doen om te winnen.”

Feyenoord moet nu verder kijken naar de toekomst. De ploeg staat momenteel vierde in de Eredivisie, maar heeft nog steeds een kans om Europees voetbal te bereiken. Als de ploeg haar spel kan verbeteren, is er nog hoop voor een goed resultaat dit seizoen.