Ajax scoort hoog bij NU.nl, maar onbegrip voor duurdere treinkaartjes

Ajax scoort hoog bij NU.nl, maar onbegrip voor duurdere treinkaartjes

blijft

Ajax is een van de meest populaire voetbalclubs in Nederland. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de club hoog scoort bij NU.nl, een van de meest bezochte websites in Nederland. Volgens NU.nl is Ajax de meest populaire club in Nederland, met een score van maar liefst 8,3 op een schaal van 10.

Hoewel Ajax populair is, blijft er onbegrip bestaan voor de duurdere treinkaartjes die de club verkoopt. Veel supporters vinden het niet acceptabel dat ze meer betalen voor hun treinkaartje dan voor andere clubs. Ook is er kritiek op het feit dat de prijzen steeds stijgen, terwijl de kwaliteit van het stadion en de faciliteiten niet altijd even goed zijn.

De club heeft geprobeerd om de situatie te verbeteren door het aanbieden van kortingen en speciale aanbiedingen voor supporters. Ook heeft Ajax een speciale website gemaakt waarop supporters informatie kunnen vinden over de verschillende tickets en hun prijzen.

Hoewel er dus pogingen worden gedaan om de situatie te verbeteren, blijft er onbegrip bestaan voor de duurdere treinkaartjes van Ajax. Supporters voelen zich niet gehoord en vinden dat de club meer rekening moet houden met hun financiƫle situatie. Als Ajax echt wil dat hun supporters blijven komen, dan moeten ze meer doen om hun financiƫle lasten te verlichten.