Tietema beëindigt profcarrière als wielerinfluencer: 'Ik kan en wil het niet meer'

Tietema beëindigt profcarrière als wielerinfluencer: ‘Ik kan en wil het niet meer’

De Nederlandse wielerinfluencer, Tietema, heeft besloten om haar carrière als wielerinfluencer te beëindigen. Ze heeft deze beslissing genomen na een lange periode van twijfel en overweging.

Tietema begon haar carrière als wielerinfluencer in 2016, toen ze een blog begon over haar ervaringen als wielrenster. Ze schreef over haar trainingen, wedstrijden en andere wielergerelateerde onderwerpen. Haar blog werd steeds populairder en ze begon ook op Instagram te posten.

In de afgelopen jaren heeft Tietema veel gereisd om deel te nemen aan wedstrijden en om haar volgers te inspireren. Ze heeft ook samengewerkt met verschillende bedrijven om hun producten te promoten.

Maar onlangs heeft Tietema besloten om haar carrière als wielerinfluencer te beëindigen. Ze zegt dat ze het gevoel heeft dat ze niet meer dezelfde passie voor het wielrennen heeft als vroeger. Ze voelt dat ze het niet meer kan en wil doen.

Tietema zegt dat ze nog steeds van het wielrennen houdt, maar dat ze een andere weg wil inslaan. Ze wil meer tijd besteden aan andere dingen zoals studeren en andere hobby’s.

Tietema zal haar volgers blijven inspireren door middel van haar blog en Instagram-account, maar ze zal geen samenwerkingen meer aangaan met bedrijven. Ze zegt dat ze haar volgers wil laten zien dat je je dromen kunt verwezenlijken, maar dat je ook moet weten wanneer je moet stoppen.

Tietema is een inspiratiebron voor veel mensen die willen beginnen met wielrennen of die hun carrière willen veranderen. Ze is een voorbeeld van iemand die de moed heeft gehad om haar dromen te volgen, maar ook om op tijd te stoppen.