Kane brengt na tien jaar een concert in Ziggo Dome en lanceert nieuwe single

Kane brengt na tien jaar een concert in Ziggo Dome en lanceert nieuwe single

Kane, de Nederlandse poprockband, heeft aangekondigd dat ze na tien jaar een concert gaan geven in de Ziggo Dome. De show zal plaatsvinden op zaterdag 13 juni 2020.

Het concert is een speciale gelegenheid voor de band, omdat het hun eerste optreden is in tien jaar. Het concert zal ook de lancering van hun nieuwe single bevatten. De single, genaamd “Deze zomer”, is een mix van pop en rock die de band al jarenlang kenmerkt.

Kane heeft een lange geschiedenis in Nederland en heeft veel succesvolle albums uitgebracht. Hun laatste album, “Kane – Live in Concert”, werd uitgebracht in 2010. Het album bevatte ook hun meest populaire single, “Rain Down on Me”.

Het concert in de Ziggo Dome zal een mix zijn van oude en nieuwe nummers. De band heeft aangekondigd dat ze ook hun nieuwe single zullen spelen. Fans kunnen verwachten dat de band hun klassieke hits zoals “Rain Down on Me” en “Let it Be” zal spelen, evenals hun nieuwe single.

Kane heeft aangekondigd dat er tickets beschikbaar zijn voor het concert. Fans kunnen tickets kopen op de website van de band of bij de lokale ticketverkopers.

Het concert in de Ziggo Dome belooft een geweldige avond te worden voor fans van Kane. De band belooft een mix van oude en nieuwe nummers te spelen, waaronder hun nieuwe single. Fans kunnen tickets kopen voor het concert op de website van de band of bij lokale ticketverkopers.