Yvon K., verdacht van gifmoord, dood aangetroffen in haar eigen woning

Yvon K. is dinsdag dood aangetroffen in haar eigen woning in de buurt van Utrecht. De politie heeft aangegeven dat ze verdacht wordt van gifmoord.

De politie werd gealarmeerd door een buurman die de politie waarschuwde dat hij een vrouw had gezien die op de grond lag. Toen de politie arriveerde, vonden ze Yvon K. dood in haar woning.

De politie heeft aangegeven dat er geen tekenen van inbraak of geweld waren. Er is ook geen verdachte gearresteerd. De politie heeft een onderzoek gestart om de doodsoorzaak vast te stellen.

Yvon K. was een alleenstaande moeder van twee kinderen. Haar familie heeft laten weten dat ze erg geschokt zijn door de dood van Yvon. Ze hebben ook aangegeven dat ze geen idee hebben wat er is gebeurd.

De politie heeft aangegeven dat ze alle informatie die ze kunnen krijgen, zullen gebruiken om de doodsoorzaak vast te stellen. Ze hebben ook gevraagd aan mensen die informatie hebben over Yvon of haar omgeving, om contact op te nemen met de politie.

De familie en vrienden van Yvon K. zijn in shock en rouwen om haar dood. Ze hopen dat de politie snel meer informatie kan vinden over wat er is gebeurd, zodat ze antwoorden kunnen krijgen op hun vragen.