KNVB maakt maandag bekend of Klassieker tussen Ajax en Feyenoord wordt hervat

KNVB maakt maandag bekend of Klassieker tussen Ajax en Feyenoord wordt hervat

Maandag zal de KNVB bekend maken of de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord hervat zal worden. De Klassieker is een van de meest populaire voetbalwedstrijden in Nederland en staat bekend om de intense rivaliteit tussen de twee clubs.

De wedstrijd werd voor het laatst gespeeld in maart 2020, voordat de competitie werd stilgelegd als gevolg van de coronapandemie. Sindsdien hebben veel voetbalfans gewacht op het moment dat de Klassieker weer gespeeld zou worden.

De KNVB heeft aangekondigd dat maandag een beslissing zal worden genomen over de hervatting van de wedstrijd. Er wordt verwacht dat de wedstrijd in de tweede helft van het seizoen zal worden gespeeld, maar er zijn nog geen exacte datums bekendgemaakt.

De KNVB heeft ook aangekondigd dat er strenge veiligheidsmaatregelen zullen worden genomen om ervoor te zorgen dat de wedstrijd veilig kan worden gespeeld. Dit omvat onder meer het beperken van het aantal toeschouwers dat aanwezig mag zijn bij de wedstrijd.

Het is duidelijk dat veel mensen uitkijken naar de hervatting van de Klassieker. Maandag zal de KNVB eindelijk bekendmaken of de wedstrijd hervat zal worden en wanneer dit precies zal gebeuren.