Steijn waarschuwt Ajax: 'Weggeven van doelpunten is te makkelijk'

Steijn waarschuwt Ajax: ‘Weggeven van doelpunten is te makkelijk’

Steijn waarschuwt Ajax: ‘Weggeven van doelpunten is te makkelijk’

De voetbalclub Ajax heeft de afgelopen weken een aantal teleurstellende resultaten geboekt. Na de nederlaag tegen FC Utrecht in de Eredivisie, waarschuwde trainer Erik ten Hag zijn spelers dat ze meer moeten doen om te voorkomen dat ze doelpunten weggeven. Ook speler Daley Steijn waarschuwde Ajax dat het te makkelijk is om doelpunten weg te geven.

Steijn, die als verdediger speelt, zei dat Ajax meer moet doen om te voorkomen dat ze doelpunten weggeven. “We moeten ons beter concentreren en meer druk zetten op de tegenstander,” zei hij. “We moeten meer aandacht besteden aan onze verdediging en ons beter voorbereiden op de wedstrijden.”

De speler benadrukte ook dat het belangrijk is om als team samen te werken. “We moeten als team samenwerken en elkaar helpen,” zei hij. “Als we dat doen, kunnen we de kans op doelpunten verkleinen.”

Steijn’s waarschuwing komt op een kritiek moment voor Ajax, aangezien de club de laatste tijd veel punten heeft laten liggen. De club staat momenteel op de tweede plaats in de Eredivisie, maar heeft nog steeds een achterstand van vijf punten op koploper PSV. Als Ajax wil voorkomen dat het de titel misloopt, is het belangrijk dat het team zijn verdediging versterkt en minder doelpunten weggeeft.