Ten Hag Opgelucht na Beëindiging Slechte Reeks van United: 'Dit was een Must-Win'

Ten Hag Opgelucht na Beëindiging Slechte Reeks van United: ‘Dit was een Must-Win’

De laatste weken zijn er veel veranderingen geweest bij Manchester United. Na een slechte reeks van resultaten, waaronder een nederlaag tegen Arsenal, werd manager Ole Gunnar Solskjaer ontslagen en vervangen door voormalig Ajax-coach Ten Hag.

Ten Hag was opgelucht na de beëindiging van de slechte reeks van United. Hij zei: “Dit was een must-win situatie voor ons. We moesten deze reeks stoppen om verder te kunnen gaan met onze plannen voor de toekomst.”

Ten Hag heeft als doel om Manchester United weer terug te brengen naar de top van de Premier League. Hij heeft al aangekondigd dat hij zal proberen om de spelers te versterken met nieuwe talenten en dat hij de focus zal leggen op het verbeteren van de teamspirit.

Hij zei ook: “We moeten eerst onze basis stevig neerzetten voordat we kunnen beginnen met het bouwen van een succesvol team. We moeten eerst onszelf verbeteren voordat we kunnen proberen om andere teams te verslaan.”

Ten Hag is ervan overtuigd dat hij Manchester United weer terug naar de top kan brengen. Hij is vastbesloten om de club naar het volgende niveau te brengen en is er klaar voor om de uitdaging aan te gaan.