Heerenveen-supporters eisen vertrek van Van Wonderen: 'Doe er wat aan'

Heerenveen-supporters eisen vertrek van Van Wonderen: ‘Doe er wat aan’

Heerenveen-supporters eisen het vertrek van trainer Jurgen van Wonderen. De supporters zijn ontevreden over de prestaties van de club dit seizoen en willen dat er wat aan gedaan wordt.

De supporters van Heerenveen zijn al lange tijd ontevreden over de prestaties van de club. De ploeg staat momenteel op de twaalfde plaats in de Eredivisie en heeft al verschillende wedstrijden verloren.

De supporters hebben nu genoeg van de prestaties van de ploeg en eisen het vertrek van trainer Jurgen van Wonderen. Ze vinden dat hij niet in staat is om de ploeg naar een hoger niveau te tillen en dat er iemand anders moet komen die de ploeg kan helpen om betere resultaten te behalen.

De supporters hebben een petitie gestart waarin ze het bestuur van Heerenveen oproepen om actie te ondernemen en Van Wonderen te vervangen. Ze willen dat er iemand komt die de ploeg kan helpen om beter te presteren.

Het bestuur van Heerenveen heeft nog niet gereageerd op de petitie, maar de supporters blijven aandringen op actie. Ze zijn ervan overtuigd dat het vertrek van Van Wonderen de ploeg zal helpen om betere resultaten te behalen.

Het is nog onduidelijk of het bestuur van Heerenveen de eisen van de supporters zal inwilligen, maar de supporters blijven aandringen op actie. Ze willen dat er wat aan gedaan wordt om de prestaties van de ploeg te verbeteren.