Ten Hag's United beëindigt slechte reeks, tiental City verslaat Nottingham

Ten Hag’s United beëindigt slechte reeks, tiental City verslaat Nottingham

Forest

Afgelopen zaterdag heeft Ten Hag’s United een einde gemaakt aan hun slechte reeks door Nottingham Forest met 0-2 te verslaan. Het was een belangrijke overwinning voor de ploeg, die de laatste vijf wedstrijden had verloren.

Ten Hag’s United begon de wedstrijd sterk en creëerde al snel een aantal kansen. Na een kwartier spelen kwam de ploeg op voorsprong door een doelpunt van de aanvaller. Na de rust werd de voorsprong uitgebreid door een tweede doelpunt.

De overwinning was belangrijk voor Ten Hag’s United, omdat het de ploeg in staat stelde om zich te herstellen na een moeilijke periode. De ploeg staat nu op de twaalfde plaats in de competitie en heeft nog steeds kans om de play-offs te bereiken.

De overwinning was ook belangrijk voor Ten Hag, die onder druk stond om zijn ploeg weer op het juiste spoor te krijgen. De trainer is ervan overtuigd dat de ploeg nog steeds kans maakt om de play-offs te bereiken en dat deze overwinning een goede stap is in die richting.

De ploeg zal nu proberen om hun goede vorm vast te houden in aanloop naar de laatste wedstrijden van het seizoen. Als Ten Hag’s United hun goede vorm kan vasthouden, dan hebben ze nog steeds kans om de play-offs te bereiken.