Vincent Janssen krijgt negatieve aandacht na twee gemiste penalty's bij Antwerp

Vincent Janssen krijgt negatieve aandacht na twee gemiste penalty’s bij Antwerp

Vincent Janssen heeft de afgelopen weken veel negatieve aandacht gekregen na twee gemiste penalty’s bij Antwerp. De Nederlandse spits, die in juli 2019 naar Antwerp verhuisde, miste twee penalty’s in twee verschillende wedstrijden.

De eerste penalty kwam op de eerste speeldag van de competitie. Janssen stond op het punt om de penalty te nemen, maar hij miste de bal. De tweede penalty kwam in de tweede speelronde. Ook hier miste Janssen de bal.

De gemiste penalty’s hebben geleid tot veel kritiek op Janssen. Veel fans en analisten zijn teleurgesteld in zijn prestaties. Sommige mensen hebben zelfs gesuggereerd dat hij niet meer geschikt is voor het spelen van penalty’s.

Hoewel Janssen veel negatieve aandacht heeft gekregen, heeft hij ook veel steun gekregen van zijn teamgenoten. Antwerp-speler Faris Haroun heeft gezegd dat Janssen een geweldige speler is en dat hij de gemiste penalty’s snel zal vergeten.

Het is duidelijk dat Janssen een moeilijke tijd doormaakt. Hij moet nu bewijzen dat hij nog steeds een goede spits is en dat hij in staat is om penalty’s te scoren. Als hij dit kan doen, zal hij de negatieve aandacht die hij heeft gekregen snel vergeten.