Bosz: PSV presteerde ondanks ruime zege onvoldoende: 'Kwamen niet aan het voetballen'

Bosz: PSV presteerde ondanks ruime zege onvoldoende: ‘Kwamen niet aan het voetballen’

PSV heeft afgelopen zondag een ruime zege behaald tegen VVV-Venlo, maar volgens trainer Mark van Bommel presteerde de ploeg ondanks de overwinning onvoldoende. PSV won met 5-1, maar Van Bommel was niet tevreden met de prestatie van zijn team.

“We hebben onszelf vandaag niet gepresenteerd zoals we zouden moeten”, aldus Van Bommel. “We kwamen niet aan het voetballen toe. We waren te slordig in de opbouw, waardoor we geen goede combinaties konden maken. We hadden meer druk moeten zetten op de tegenstander.”

Van Bommel benadrukte dat het resultaat uiteindelijk het belangrijkste is, maar dat hij toch teleurgesteld was in de prestatie van zijn team. “We hebben vandaag een goed resultaat behaald, maar het was niet goed genoeg. We moeten onszelf blijven uitdagen om beter te presteren.”

De trainer benadrukte ook dat er nog veel werk aan de winkel is voor PSV. “We moeten blijven werken aan onze spelstijl en onze techniek verbeteren. Alleen dan kunnen we onze prestaties verbeteren en het resultaat waarmaken.”

PSV staat momenteel tweede in de Eredivisie en heeft nog een lange weg te gaan om de titel te veroveren. Van Bommel is ervan overtuigd dat zijn team de komende wedstrijden beter zal presteren. “We moeten blijven werken aan onze spelstijl en onze techniek verbeteren, zodat we onze prestaties kunnen verbeteren.”