PSV blijft foutloos in Eredivisie dankzij eerste goal van Lozano in Almere

PSV is de eerste club in de Eredivisie die foutloos is gebleven dit seizoen. Dit is mede te danken aan de eerste goal van Hirving Lozano in Almere. De Mexicaanse aanvaller scoorde in de tweede helft van de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, waardoor PSV met 1-0 won.

Lozano heeft een grote invloed gehad op de prestaties van PSV dit seizoen. Hij heeft al vier goals gemaakt in de Eredivisie, waarmee hij een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het succes van de club. Ook heeft hij een aantal assists gegeven, waardoor PSV in staat is geweest om meer doelpunten te maken.

Het is niet alleen Lozano die PSV naar de top heeft gebracht. De ploeg heeft een aantal goede spelers, waaronder Steven Bergwijn en Donyell Malen, die ook een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan het succes van de club.

De prestaties van PSV dit seizoen zijn indrukwekkend. De club heeft alle wedstrijden gewonnen en heeft een voorsprong van zes punten op nummer twee Ajax. Als PSV zo doorgaat, zal het waarschijnlijk de komende maanden de titel pakken.

Het is duidelijk dat Lozano een grote invloed heeft gehad op de prestaties van PSV dit seizoen. Zijn eerste goal in Almere was een belangrijke stap voor de club om foutloos te blijven in de Eredivisie. Als PSV zo doorgaat, zal het waarschijnlijk de titel pakken en Lozano zal daar een grote bijdrage aan leveren.