PSV begint met Lozano en Til tegen Almere City, Bakayoko op de bank

PSV begint met Lozano en Til tegen Almere City, Bakayoko op de bank

PSV begint de wedstrijd tegen Almere City met een sterk elftal. Er zijn twee grote namen in de basis: Hirving Lozano en Steven Bergwijn. Ook Nick Viergever, Denzel Dumfries en Pablo Rosario zijn van de partij. Op de bank begint Boubakary Bakayoko, die vorige week nog een belangrijke rol speelde in de wedstrijd tegen FC Utrecht.

Hirving Lozano is de grote ster van PSV. De Mexicaan heeft al veel doelpunten gemaakt dit seizoen en is een van de meest productieve spelers in de Eredivisie. Ook Steven Bergwijn heeft al een aantal doelpunten gemaakt en is een belangrijke speler voor PSV.

Boubakary Bakayoko begint op de bank. De Franse middenvelder heeft de afgelopen weken goed gepresteerd, maar is vandaag niet in de basis. PSV-coach Mark van Bommel heeft besloten om Pablo Rosario te laten starten, waardoor Bakayoko op de bank begint.

PSV wil vandaag graag winnen om zo de koppositie in de Eredivisie te behouden. Met Lozano en Bergwijn in de basis lijkt dat een goede mogelijkheid. De wedstrijd tegen Almere City begint om 19:45 uur.