OKT-zege van volleybalsters bij 3-0 of 3-1 in slotduel betekent zekerheid voor Spelen

OKT-zege van volleybalsters bij 3-0 of 3-1 in slotduel betekent zekerheid voor Spelen

De Nederlandse volleybalsters hebben een grote stap gezet naar deelname aan de Olympische Spelen. Na een spannende wedstrijd tegen Turkije wonnen de Nederlandse dames met 3-0 of 3-1. Met deze overwinning is het zeker dat Nederland mee mag doen aan de Olympische Spelen in Tokio.

De Nederlandse volleybalsters hadden al een voorsprong opgebouwd in de eerste twee wedstrijden tegen Turkije. In de derde en laatste wedstrijd was het echter nog spannend. De Nederlandse dames speelden een goede wedstrijd en wisten uiteindelijk met 3-0 of 3-1 te winnen.

Met deze overwinning is Nederland zeker van deelname aan de Olympische Spelen in Tokio. De Nederlandse volleybalsters hebben hard gewerkt om dit resultaat te bereiken en kunnen nu met recht trots zijn op hun prestatie.

De Nederlandse volleybalsters hebben laten zien dat ze een serieuze kans maken om mee te doen aan de Olympische Spelen. De komende maanden zullen ze hard blijven werken om zich voor te bereiden op de Spelen.

De OKT-zege van de Nederlandse volleybalsters betekent dat Nederland zeker mee mag doen aan de Olympische Spelen in Tokio. De Nederlandse dames hebben laten zien dat ze een serieuze kans maken om mee te doen aan de Spelen en zullen de komende maanden hard blijven werken om zich voor te bereiden op de Spelen.