Ouassima Tajmout van FunX verzamelt 5000 euro voor Marokko

Ouassima Tajmout, bekend van FunX, heeft een prachtig initiatief genomen om geld in te zamelen voor Marokko. Met haar actie heeft ze maar liefst 5000 euro verzameld.

Ouassima begon haar actie nadat ze een reis naar Marokko had gemaakt. Ze was zo onder de indruk van de schoonheid van het land en de gastvrijheid van de mensen dat ze iets wilde doen om het land te helpen. Daarom besloot ze geld in te zamelen voor een goed doel in Marokko.

Om geld in te zamelen, begon Ouassima een crowdfunding-campagne op Instagram. Ze vroeg haar volgers om geld te doneren aan het goede doel dat ze had gekozen. Binnen een paar dagen had ze al meer dan 5000 euro verzameld.

Het geld dat Ouassima heeft verzameld, is bestemd voor een lokaal project dat gericht is op het verbeteren van de levensomstandigheden van kinderen in Marokko. Met dit geld kunnen kinderen toegang krijgen tot onderwijs, voedsel en andere basisbehoeften.

Ouassima’s initiatief is een prachtig voorbeeld van hoe mensen samen kunnen werken om iets goeds te doen. Haar actie heeft veel mensen aangespoord om ook hun steentje bij te dragen aan het helpen van anderen.