Brandweer werkt de hele nacht door bij brand bij afvalverwerker in Rotterdam

Brandweer werkt de hele nacht door bij brand bij afvalverwerker in Rotterdam

De brandweer heeft de hele nacht gewerkt om een brand bij een afvalverwerker in Rotterdam te blussen. De brand brak uit rond middernacht en de brandweerlieden moesten hard werken om de brand onder controle te krijgen.

De brandweerlieden waren snel ter plaatse en begonnen meteen met het blussen van de brand. Er was veel rookontwikkeling en het vuur was moeilijk te bestrijden. De brandweerlieden hebben hard gewerkt om de brand onder controle te krijgen.

De brandweerlieden hebben geprobeerd om de brand te beperken tot het gebouw waar de brand woedde. Gelukkig is het hen gelukt om de brand te beperken tot het gebouw en is er geen schade aan andere gebouwen ontstaan.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend, maar er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand. De politie heeft ook onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand.

De brandweerlieden hebben de hele nacht hard gewerkt om de brand onder controle te krijgen. Ze hebben hun best gedaan om ervoor te zorgen dat er geen schade aan andere gebouwen ontstond. Ze hebben hun werk goed gedaan en de brand onder controle gekregen.