FC Groningen ontsnapt aan nederlaag, boekt tweede overwinning op rij, koploper Roda JC blijft ongeslagen

FC Groningen heeft afgelopen zondag een verrassende overwinning geboekt op koploper Roda JC. Na een spannende wedstrijd wist FC Groningen met 1-2 te winnen, waardoor ze hun tweede overwinning op rij boeken.

Het was een zware wedstrijd voor FC Groningen, die de eerste helft nog met 1-0 achter stonden. Na de rust kwam FC Groningen sterk terug en wisten ze de achterstand om te buigen in een voorsprong. De winnende goal kwam in de laatste minuut van de wedstrijd, waardoor FC Groningen ontsnapte aan een nederlaag.

De overwinning was vooral belangrijk voor FC Groningen, die na een moeilijke start van het seizoen nu twee opeenvolgende overwinningen hebben geboekt. Door deze overwinning staat FC Groningen nu op de twaalfde plaats in de Eredivisie.

Hoewel FC Groningen de overwinning heeft geboekt, blijft koploper Roda JC ongeslagen. Met deze overwinning hebben ze hun voorsprong op de nummer twee, PSV, vergroot naar vier punten.

Het was een spannende wedstrijd tussen de twee teams, maar uiteindelijk was het FC Groningen die de overwinning boekte. Met deze tweede overwinning op rij lijkt FC Groningen weer op weg om een stabiele plaats in de Eredivisie te veroveren.