Oud-voorzitter van het Britse Lagerhuis neemt deel aan Amerikaanse versie van De Verraders

De oud-voorzitter van het Britse Lagerhuis, John Bercow, heeft deelgenomen aan de Amerikaanse versie van De Verraders. De populaire Britse spelshow, die in het VK al meer dan 30 jaar wordt uitgezonden, is nu ook in de Verenigde Staten te zien.

De Verraders is een spel waarbij twee teams van vier spelers tegen elkaar strijden om de meeste punten te verzamelen. De teams moeten vragen beantwoorden over verschillende onderwerpen, waaronder geschiedenis, politiek en cultuur. Het team dat de meeste punten verzamelt, wint.

John Bercow was de voorzitter van het Britse Lagerhuis van 2009 tot 2019. Hij was de eerste voorzitter die zich openlijk uitsprak tegen Brexit en hij stond bekend om zijn harde maar rechtvaardige leiding.

Het is niet verrassend dat Bercow deelneemt aan De Verraders. Hij is een gepassioneerd leerling van de geschiedenis en heeft een diepgaande kennis van politieke en culturele onderwerpen. Bovendien is hij bekend om zijn scherpe geest en zijn vermogen om snel te denken.

De Amerikaanse versie van De Verraders is een geweldige kans voor Bercow om zijn kennis en vaardigheden te tonen. Hij heeft al laten zien dat hij een waardige tegenstander is en dat hij zich niet laat intimideren door zijn concurrenten. We kunnen dus verwachten dat hij een grote invloed zal hebben op de show.