Zeven agenten licht gewond bij incidenten rond wedstrijd Ajax-Marseille

Afgelopen woensdag was er een incident rond de wedstrijd tussen Ajax en Marseille. Er zijn zeven agenten licht gewond geraakt bij deze incidenten. De politie heeft meerdere mensen aangehouden in verband met de incidenten.

De wedstrijd tussen Ajax en Marseille werd gespeeld in de Johan Cruijff Arena. Er waren veel supporters aanwezig om de wedstrijd bij te wonen. Een aantal van hen veroorzaakten echter problemen rondom de arena. Er waren verschillende kleine incidenten, waaronder een schermutseling tussen supporters van beide teams.

De politie heeft verschillende mensen aangehouden in verband met de incidenten. Er zijn zeven agenten licht gewond geraakt bij deze incidenten. De politie heeft meerdere mensen aangehouden in verband met de incidenten.

De KNVB heeft laten weten dat ze de incidenten zeer serieus nemen en dat er consequenties zullen volgen voor degenen die betrokken waren bij de incidenten. Ze hebben ook laten weten dat ze de veiligheid van alle supporters en medewerkers rondom de arena willen waarborgen.

Het is erg jammer dat er incidenten hebben plaatsgevonden rondom de wedstrijd tussen Ajax en Marseille. We hopen dat dergelijke incidenten in de toekomst voorkomen worden en dat iedereen veilig kan genieten van voetbalwedstrijden.