Steijn verheugt zich op Klassieker: 'We moeten beter presteren dan tegen Marseille'

Steijn verheugt zich op Klassieker: ‘We moeten beter presteren dan tegen Marseille’

Steijn Verheugt, de aanvoerder van Feyenoord, kijkt uit naar de komende Klassieker tegen Ajax. De Rotterdammers verloren afgelopen week met 0-3 van Olympique Marseille in de Europa League, maar Verheugt is ervan overtuigd dat zijn team beter kan presteren.

“We moeten beter presteren dan tegen Marseille. We hebben een goede voorbereiding gehad en we zijn er klaar voor om onszelf te laten zien tegen Ajax”, aldus Verheugt.

Verheugt is ervan overtuigd dat Feyenoord deze Klassieker kan winnen. “We hebben een goed team en we moeten er alles aan doen om deze wedstrijd te winnen. We hebben een goede voorbereiding gehad en we zijn er klaar voor om onszelf te laten zien.”

Verheugt benadrukt dat de spelers zich moeten focussen op hun eigen prestaties. “We moeten ons concentreren op wat we kunnen doen om de wedstrijd te winnen. We moeten onszelf laten zien en laten zien dat we beter kunnen dan tegen Marseille.”

De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax staat gepland voor zondagmiddag. Verheugt is ervan overtuigd dat het een spannende wedstrijd gaat worden. “Het is altijd een speciale wedstrijd als Feyenoord en Ajax tegen elkaar spelen. We gaan er alles aan doen om deze wedstrijd te winnen.”