Brand bij afvalwerker in Rotterdam woedt al 24 uur lang, blussen lastig.

Brand bij afvalwerker in Rotterdam woedt al 24 uur lang, blussen lastig

In Rotterdam woedt al 24 uur lang een brand bij een afvalverwerker. Het blussen van de brand is lastig, omdat er veel giftige stoffen vrijkomen. De brandweer heeft al meerdere malen geprobeerd de brand te blussen, maar het lukt nog steeds niet.

De brand ontstond gisteren rond het middaguur. Er waren toen al meerdere brandweerwagens ter plaatse om de brand te blussen. Helaas lukte dit niet, waardoor de brandwacht besloot om de brand te laten uitbranden.

De brandweer heeft verschillende maatregelen genomen om de brand te blussen. Zo hebben ze een speciale schuiminstallatie geïnstalleerd om de brand te bestrijden. Ook hebben ze een waterkanon ingezet om de brand te blussen.

Het is nog steeds onduidelijk wat de oorzaak van de brand is. Er wordt vermoed dat het een technisch defect is. De brandweer is nog steeds bezig met het onderzoeken van de oorzaak van de brand.

De brandweer waarschuwt om in de buurt van de afvalverwerker te blijven. Er kunnen namelijk giftige stoffen vrijkomen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Ook wordt er geadviseerd om ramen en deuren dicht te houden.

Het is nog steeds onduidelijk wanneer de brand geblust zal worden. De brandweer doet er alles aan om de brand zo snel mogelijk te blussen. Tot die tijd zal de brandwacht de situatie in de gaten houden en maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat er geen gevaar is voor de omgeving.