Marengo-proces komt vrijdag tot een ontknoping na jarenlange inhoudelijke behandeling

Vrijdag is het eindelijk zover: na jarenlange behandeling komt het Marengo-proces tot een ontknoping. Het proces draait om de verdeling van de erfenis van de in 2013 overleden miljonair Marengo. De erfenis bestaat uit een aanzienlijk bedrag geld, een aantal onroerende goederen en een aantal kunstwerken.

De erfgenamen, bestaande uit vier kinderen en twee kleinkinderen, hebben jarenlang gevochten om de verdeling van de erfenis. Er zijn verschillende rechtszaken gevoerd en er zijn verschillende verzoeken ingediend bij de rechtbank. Na jarenlange discussies en vergaderingen lijkt het er nu op dat het proces vrijdag tot een ontknoping komt.

De rechter heeft bepaald dat de erfgenamen samen moeten komen om de verdeling van de erfenis te bespreken. Er zal een advocaat aanwezig zijn om de verdeling te begeleiden en te bevestigen. De advocaat zal ook helpen bij het opstellen van een contract waarin de verdeling van de erfenis wordt vastgelegd.

Het is nog onduidelijk wat de uitkomst van het proces zal zijn, maar het is duidelijk dat de erfgenamen blij zullen zijn als het proces vrijdag tot een ontknoping komt. Na jarenlange discussies en vergaderingen is het eindelijk tijd om de verdeling van de erfenis af te ronden.