Sophie Turner start rechtszaak tegen Joe Jonas voor het verkrijgen van ouderschapsrechten voor hun kinderen

Sophie Turner, bekend van haar rol als Sansa Stark in de populaire televisieserie Game of Thrones, heeft een rechtszaak aangespannen tegen haar ex-echtgenoot Joe Jonas. De actrice wil ouderschapsrechten verkrijgen voor hun twee kinderen.

De twee sterren trouwden in 2019, maar hun huwelijk duurde slechts twee jaar. In 2021 gingen ze uit elkaar. Turner en Jonas hebben twee kinderen samen, Wilhemina en Walden.

Turner heeft de rechtszaak aangespannen om ouderschapsrechten te verkrijgen voor haar kinderen. Ze wil dat Jonas verantwoordelijk is voor de zorg en het onderhoud van de kinderen. Turner heeft ook gevraagd om een ​​vergoeding voor de kosten die ze heeft gemaakt voor de opvoeding van de kinderen.

De rechtszaak is nog steeds aan de gang en er is nog geen beslissing genomen. Het is echter duidelijk dat Turner vastbesloten is om de best mogelijke zorg te krijgen voor haar kinderen.

Het is een trieste situatie voor de twee sterren, maar het is belangrijk dat de kinderen de best mogelijke zorg krijgen. We hopen dat de rechtszaak snel wordt afgerond en dat Turner en Jonas een oplossing kunnen vinden die in het belang van hun kinderen is.