Ajax-trainer Steijn selecteert Gaaei, Taylor en Forbs voor EL-wedstrijd tegen Marseille

Ajax-trainer Steijn selecteert Gaaei, Taylor en Forbs voor EL-wedstrijd tegen Marseille

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft de selectie bekendgemaakt voor de aankomende UEFA Europa League-wedstrijd tegen Olympique Marseille. De selectie bestaat uit drie spelers die nog niet eerder in actie zijn gekomen in de Europa League: Perr Schuurs, Lisandro Martinez en Ryan Gravenberch. Ook de jonge spelers Devyne Rensch, Kenneth Taylor en Jurgen Ekkelenkamp zijn opgenomen in de selectie.

De meest opvallende naam is die van Kenneth Taylor. De 19-jarige aanvaller maakte afgelopen seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Ajax en is sindsdien een vaste waarde geworden. Taylor is een belangrijke speler voor Ajax en heeft al meerdere doelpunten gescoord in de Eredivisie.

Ook de 20-jarige verdediger Devyne Rensch is opgenomen in de selectie. Rensch maakte afgelopen seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Ajax en is sindsdien een vaste waarde geworden. Rensch is een belangrijke speler voor Ajax en heeft al meerdere assists gescoord in de Eredivisie.

De laatste speler die opgenomen is in de selectie is Jurgen Ekkelenkamp. De 19-jarige middenvelder maakte afgelopen seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Ajax en is sindsdien een vaste waarde geworden. Ekkelenkamp is een belangrijke speler voor Ajax en heeft al meerdere doelpunten gescoord in de Eredivisie.

Met deze selectie hoopt Ten Hag dat Ajax de wedstrijd tegen Marseille kan winnen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, waarin de jonge talenten van Ajax hun kunnen laten zien.