Angus Cloud, acteur uit de serie Euphoria, overleden door een overdosis drugs

Op 11 januari 2021 kwam het tragische nieuws dat de Amerikaanse acteur Angus Cloud, bekend van de populaire HBO-serie Euphoria, was overleden aan een overdosis drugs. Hij was slechts 24 jaar oud.

Cloud speelde de rol van Fezco in de serie, een drugsdealer die een speciale band had met de hoofdpersoon Rue Bennett. Hij was een gewaardeerde acteur en zijn personage werd geprezen door kijkers en critici.

De cast en crew van Euphoria hebben hun verdriet uitgesproken over het verlies van Cloud. De showrunner Sam Levinson zei: “We zijn diepbedroefd door het verlies van Angus. Hij was een geweldige persoonlijkheid en een enorm talent. We sturen onze gedachten en liefde naar zijn familie en vrienden in deze moeilijke tijd.”

Het verlies van Cloud is een trieste herinnering aan de gevaren van drugsgebruik. De familie van Cloud heeft gevraagd om privacy tijdens deze moeilijke tijd. Ze hebben ook gevraagd om donaties aan de National Alliance of Mental Illness (NAMI) in plaats van bloemen.

Het verlies van Cloud is een schokkende herinnering aan de gevaren van drugsgebruik. We sturen onze gedachten en liefde naar zijn familie en vrienden in deze moeilijke tijd.