Taylor na gemiste kansen tegen Marseille: 'Kritiek van Brobbey ontvangen'

Taylor na gemiste kansen tegen Marseille: ‘Kritiek van Brobbey ontvangen’

Taylor na gemiste kansen tegen Marseille: ‘Kritiek van Brobbey ontvangen’

De Ajax-speler Ryan Taylor heeft na de wedstrijd tegen Olympique Marseille kritiek gekregen van zijn teamgenoot Brian Brobbey. Taylor had een aantal gemiste kansen in de wedstrijd, waardoor Ajax uiteindelijk met 0-0 gelijkspeelde.

Brobbey was teleurgesteld in Taylors prestaties en gaf hem een stevige uitbrander. “Het was een moeilijke wedstrijd, maar Ryan had meer kunnen doen,” zei hij. “Hij had de kansen moeten benutten, anders hadden we gewonnen.”

Taylor was het ermee eens dat hij beter had kunnen spelen. “Ik heb mijn best gedaan, maar ik heb de kansen niet benut,” zei hij. “Ik heb kritiek van Brian ontvangen en ik begrijp waarom hij boos is. Ik moet beter doen in de volgende wedstrijd.”

Taylor is niet de enige speler die kritiek heeft gekregen van Brobbey. De laatste tijd heeft hij verschillende spelers aangesproken op hun prestaties. “Ik wil dat iedereen zijn best doet,” zei hij. “Als we allemaal ons best doen, kunnen we winnen.”

Hoewel Taylor teleurgesteld is in zijn prestaties, is hij vastbesloten om beter te doen in de volgende wedstrijd. “Ik zal meer moeite doen om de kansen te benutten,” zei hij. “Ik wil mijn teamgenoten laten zien dat ik beter kan.”