In Assen blijft de ‘wachtkamer’ langer open, omdat de behoefte aan opvangplekken groot blijft.

In Assen is een opvangplek voor mensen die geen dak boven hun hoofd hebben geopend. De opvangplek, die bekend staat als de ‘wachtkamer’, biedt mensen een veilige plek om te verblijven. De wachtkamer is geopend door de gemeente Assen in samenwerking met verschillende organisaties.

De wachtkamer is bedoeld voor mensen die geen dak boven hun hoofd hebben en die geen andere opties hebben. De wachtkamer biedt mensen een veilige plek om te verblijven, waar ze toegang hebben tot eten, kleding, douches en andere basisbehoeften.

De wachtkamer is nu langer open dan oorspronkelijk gepland, omdat de behoefte aan opvangplekken in Assen groot blijft. De gemeente Assen heeft meer geld geïnvesteerd in de wachtkamer, zodat deze langer open kan blijven.

De wachtkamer is een belangrijke plek voor mensen die geen dak boven hun hoofd hebben. De wachtkamer biedt mensen een veilige plek om te verblijven en toegang tot basisbehoeften. Het is belangrijk dat de gemeente Assen de wachtkamer langer openhoudt, zodat mensen die geen dak boven hun hoofd hebben een veilige plek hebben om te verblijven.