Nicki Minaj’s Man Krijgt Huisarrest na Bedreigen van Rapper Offset

Nicki Minaj’s man, Kenneth Petty, is onlangs gearresteerd na het bedreigen van rapper Offset. Petty werd gearresteerd in Los Angeles en kreeg huisarrest opgelegd.

Volgens de politie werd Petty opgeroepen voor verhoor nadat hij Offset had bedreigd. Offset had eerder beweerd dat Petty een vriendin van hem had bedreigd. Petty ontkende de aantijgingen en zei dat hij Offset alleen maar had gewaarschuwd om zich uit zijn zaken te houden.

De arrestatie komt op een slecht moment voor Nicki Minaj en Kenneth Petty, die pas in 2019 getrouwd waren. Petty heeft een lange geschiedenis van strafrechtelijke veroordelingen, waaronder verkrachting en poging tot moord. Hij heeft ook een lange geschiedenis van wapenbezit.

De arrestatie van Petty is een schokkende ontwikkeling voor Nicki Minaj, die al geruime tijd in de media staat. De rapper heeft al verschillende keren gereageerd op de situatie, maar heeft nog geen verklaring afgegeven over de arrestatie van haar man.

Hoewel de details van de situatie nog onduidelijk zijn, is het duidelijk dat Nicki Minaj en Kenneth Petty een moeilijke tijd doormaken. De rapper heeft nog niet gereageerd op de situatie, maar het is duidelijk dat ze haar man steunt. Het is afwachten hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen.