Onana voelt zich schuldig na dure fout bij Bayern-United: 'Ik heb ons hier de nederlaag bezorgd'

Onana voelt zich schuldig na dure fout bij Bayern-United: ‘Ik heb ons hier de nederlaag bezorgd’

André Onana heeft zich na de dure fout die hij maakte bij de wedstrijd tussen Bayern München en Manchester United schuldig gevoeld. De doelman van Ajax had een kopbal van Thomas Müller verkeerd ingeschat en zo een doelpunt toegestaan. Na afloop van de wedstrijd zei Onana: “Ik heb ons hier de nederlaag bezorgd. Ik voel me schuldig. Dit is een van de slechtste momenten in mijn carrière.”

Onana had een goede prestatie geleverd tijdens de wedstrijd, maar de fout die hij maakte was cruciaal. De doelman had een kopbal van Thomas Müller verkeerd ingeschat en zo een doelpunt toegestaan. Na afloop van de wedstrijd zei Onana: “Ik voel me schuldig. Dit is een van de slechtste momenten in mijn carrière. Ik heb ons hier de nederlaag bezorgd.”

Hoewel Onana zich schuldig voelde, werd hij door zijn teamgenoten gesteund. Zij benadrukten dat er meer fouten gemaakt werden tijdens de wedstrijd en dat Onana niet alleen verantwoordelijk was voor de nederlaag. Ook de trainer, Erik ten Hag, steunde Onana. Ten Hag zei: “We moeten als team verder gaan en niet alleen de schuld bij één persoon leggen.”

Hoewel Onana zich schuldig voelde na de fout die hij maakte, is het belangrijk dat hij zich realiseert dat er meer fouten gemaakt werden tijdens de wedstrijd. Het is belangrijk dat hij zich realiseert dat hij niet alleen verantwoordelijk is voor de nederlaag en dat hij steun krijgt van zijn teamgenoten en trainer.