Pablo Icecobar en Hagenaar krijgen celstraffen van 16 en 12 jaar geëist in drugslabszaak

Pablo Icecobar en Hagenaar, twee verdachten in een drugslabszaak, zijn door de rechter geëist voor celstraffen van 16 en 12 jaar. De twee werden ervan beschuldigd betrokken te zijn bij het produceren en verhandelen van drugs in een laboratorium in Den Haag. Het laboratorium werd in januari 2019 ontdekt door de politie, waardoor de twee verdachten gearresteerd werden.

Volgens de officier van justitie had het laboratorium een grote hoeveelheid drugs die klaar was om te worden verhandeld. Bovendien werd er een grote hoeveelheid chemische stoffen aangetroffen die gebruikt kunnen worden om drugs te produceren. De officier van justitie beweerde dat de twee verdachten zich schuldig hadden gemaakt aan het produceren en verhandelen van drugs.

De rechter stelde de twee verdachten schuldig aan het produceren en verhandelen van drugs en eiste celstraffen van 16 en 12 jaar. De twee verdachten hebben hun schuld bekend en hebben toegezegd dat ze hun straf zullen uitzitten. De rechter heeft ook bepaald dat de twee verdachten een boete moeten betalen van €50.000.

Deze zaak is een waarschuwing voor andere mensen die betrokken zijn bij het produceren en verhandelen van drugs. De straffen voor dit soort misdrijven zijn streng en iedereen die betrokken is bij de productie of handel van drugs kan ernstige gevolgen ondervinden.