Herman (VVD) laat de mogelijkheid open voor samenwerking met PVV na verkiezingsuitslag

Herman (VVD) heeft aangegeven dat hij de mogelijkheid openhoudt om samen te werken met de PVV na de verkiezingsuitslag. De VVD heeft de verkiezingen gewonnen met een ruime voorsprong, maar heeft nog steeds geen meerderheid in de Tweede Kamer. Daarom is het belangrijk dat er samenwerking wordt gezocht met andere partijen.

Herman heeft aangegeven dat hij bereid is om met iedereen te praten, ook met de PVV. Hij zegt dat hij alleen bereid is om samen te werken als er een programma wordt gemaakt waar alle partijen achter kunnen staan. De PVV heeft al aangegeven dat ze bereid zijn om te praten, maar heeft nog geen concrete voorstellen gedaan.

De VVD heeft al eerder samengewerkt met de PVV, maar het is niet duidelijk of dit opnieuw zal gebeuren. Er zijn veel mensen die tegen een samenwerking zijn omdat ze bang zijn dat de PVV te veel invloed zal krijgen. Ook zijn er mensen die bang zijn dat de PVV de VVD zal dwingen om hun standpunten over te nemen.

Het is nog onduidelijk of er een samenwerking tussen de VVD en de PVV zal komen. Het is aan Herman om te bepalen of hij bereid is om de risico’s te nemen en een samenwerking aan te gaan. Als hij dat doet, zal hij moeten laten zien dat hij in staat is om een goed programma te maken waar alle partijen achter kunnen staan.