Politie onderzoekt moord op Georgiër in Utrechtse hotel

Politie onderzoekt moord op Georgiër in Utrechtse hotel

kamer

De politie heeft een moordonderzoek gestart naar de dood van een Georgische man die vorige week in een Utrechtse hotelkamer werd aangetroffen. De man, die in zijn thirties was, was al enkele dagen vermist.

Volgens de politie is er sprake van een moord. Er zijn geen aanwijzingen dat er sprake is van zelfmoord. Er wordt momenteel gezocht naar de dader of daders.

De politie heeft bevestigd dat de man uit Georgië kwam en dat hij al enkele dagen vermist was voordat hij in de hotelkamer werd gevonden. Er is nog geen informatie vrijgegeven over de identiteit van de man of over de omstandigheden waaronder hij is overleden.

De politie heeft een team van specialisten ingezet om het onderzoek te leiden. Er wordt gevraagd aan getuigen die informatie hebben over het incident om contact op te nemen met de politie.

De politie heeft ook een oproep gedaan aan mensen die mogelijk informatie hebben over de verdwijning van de man of over de omstandigheden waaronder hij is overleden.

De politie wil ook weten of er meer mensen betrokken waren bij de moord en of er meer informatie is over de identiteit van de dader of daders.

Het onderzoek naar de moord op de Georgische man in Utrecht is nog steeds gaande en de politie hoopt dat er snel meer informatie vrijgegeven kan worden.