Ajax-trainer Steijn baalt van het geruchtencircuit rond directeur Mislintat: 'Het afleidt'

Ajax-trainer Steijn baalt van het geruchtencircuit rond directeur Mislintat: ‘Het afleidt’

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft zijn ongenoegen geuit over het geruchtencircuit rond directeur Marc Overmars en zijn voorganger, Sven Mislintat. Ten Hag zei dat de geruchten de club afleiden van het doel om de beste ploeg ter wereld te worden.

Ten Hag was duidelijk teleurgesteld over de geruchten die circuleren over Mislintat, die in januari vertrok bij Ajax. Volgens Ten Hag hebben de geruchten geen effect op het team, maar ze afleiden de club van hun doel.

“Het is niet goed voor ons als er geruchten rondgaan over een persoon die bij ons werkt of gewerkt heeft”, zei Ten Hag. “Het is niet goed voor de focus van de club. We willen ons concentreren op het verbeteren van onze prestaties en het bereiken van onze doelen.”

Ten Hag benadrukte dat hij niet wil oordelen over Mislintat of Overmars, maar dat hij alleen wil dat de geruchten stoppen. “Het is belangrijk dat we ons richten op wat er op het veld gebeurt en niet afgeleid worden door geruchten.”

De trainer benadrukte dat hij en het team geen invloed hebben op de geruchten, maar dat ze er wel last van hebben. “Het is belangrijk dat we ons richten op wat er op het veld gebeurt en niet afgeleid worden door geruchten. We moeten ons concentreren op onze prestaties en doelen, en niet afgeleid worden door geruchten.”