Slachtoffer ervaart vergisontvoering in Cruquius als ‘constante doodsbedreiging’

Een vrouw uit Cruquius heeft een traumatische ervaring meegemaakt toen ze het slachtoffer werd van een vergisontvoering. De vrouw, die anoniem wil blijven, vertelde aan de lokale krant dat ze een ‘constante doodsbedreiging’ heeft ervaren tijdens de ontvoering.

Het incident begon toen de vrouw op weg was naar haar werk. Ze werd benaderd door twee mannen die beweerden dat ze haar moesten meenemen. Ze werd gedwongen in een auto te stappen en naar een onbekende locatie gebracht. Daar werd ze gedwongen om een ​​som geld te betalen om haar vrijlating te krijgen.

De vrouw vertelde dat de mannen haar bedreigden met een mes en haar constant dreigden te vermoorden als ze niet betaalde. Uiteindelijk betaalde ze het geld en werd ze vrijgelaten.

De politie is op zoek naar de daders, maar de vrouw is nog steeds erg van streek door de ervaring. Ze zegt dat ze nog steeds moeite heeft om te slapen en dat ze voortdurend bang is dat de mannen terug zullen komen.

Het incident is een herinnering aan het belang van het nemen van voorzorgsmaatregelen om jezelf te beschermen tegen dergelijke situaties. Als je ooit in een vergelijkbare situatie terechtkomt, is het belangrijk om rustig te blijven en je te realiseren dat je veiligheid voorop staat.