Celtic-supporters kunnen volgens coach Rodgers trots zijn op hun ontmoeting met Feyenoord

Celtic-supporters kunnen volgens coach Rodgers trots zijn op hun ontmoeting met Feyenoord

Celtic-supporters kunnen volgens coach Brendan Rodgers trots zijn op hun ontmoeting met Feyenoord. De Schotse voetbalclub speelde afgelopen dinsdagavond tegen de Nederlandse club in de Europa League. Het was een spannende wedstrijd, die uiteindelijk met 1-1 geƫindigd is.

De coach van Celtic, Brendan Rodgers, was zeer tevreden over de prestatie van zijn team. Hij was vooral trots op de manier waarop de supporters hun team gesteund hebben. Volgens Rodgers hebben de supporters een geweldige sfeer gecreƫerd in het stadion, waardoor de spelers zich extra gemotiveerd voelden.

De wedstrijd tegen Feyenoord was een grote test voor Celtic. De Schotse club had al twee keer eerder tegen Feyenoord gespeeld, maar beide keren hadden ze verloren. Ditmaal wisten ze echter een gelijkspel af te dwingen, wat een grote prestatie is voor Celtic.

De supporters van Celtic kunnen dus trots zijn op hun prestatie. Ze hebben hun team gesteund en hebben er voor gezorgd dat ze een gelijkspel konden behalen tegen een sterke tegenstander. Het is duidelijk dat de supporters van Celtic een belangrijke rol hebben gespeeld in deze wedstrijd en dat ze een grote invloed hebben gehad op de uiteindelijke uitslag.