Van Bommel: 'Fantastisch begin' van Antwerp ondanks teleurstelling bij Barça

Van Bommel: ‘Fantastisch begin’ van Antwerp ondanks teleurstelling bij Barça

De Nederlandse voetbaltrainer Phillip Cocu heeft een ‘fantastisch begin’ gemaakt bij Royal Antwerp FC. Dat zei voormalig Nederlands international Mark van Bommel vandaag in een interview met de NOS. Van Bommel was onlangs aangesteld als hoofdcoach van FC Barcelona, maar moest deze positie na slechts een paar maanden alweer verlaten.

Van Bommel was zeer te spreken over de prestaties van Cocu bij Antwerp. “Het is een fantastisch begin voor Phillip bij Antwerp. Hij heeft een goede start gemaakt en heeft de ploeg naar de top van de competitie gebracht. Hij heeft echt een goede start gemaakt”, aldus Van Bommel.

Van Bommel gaf ook aan dat hij teleurgesteld was met de manier waarop hij moest vertrekken bij Barcelona. “Het was niet de manier waarop ik had gehoopt dat het zou eindigen, maar ik ben blij dat ik de kans heb gehad om er te zijn. Ik heb veel geleerd tijdens mijn tijd bij Barcelona en ik ben dankbaar voor de kans die ik heb gekregen”, aldus Van Bommel.

Van Bommel gaf ook aan dat hij blij was dat Cocu zo’n goede start had gemaakt bij Antwerp. “Het is geweldig om te zien dat Phillip zo’n goede start heeft gemaakt bij Antwerp. Hij heeft echt een goede start gemaakt en ik wens hem veel succes toe in de toekomst”, aldus Van Bommel.

Hoewel Van Bommel teleurgesteld was met zijn vertrek bij Barcelona, is hij blij dat Cocu zo’n goede start heeft gemaakt bij Antwerp. Het is duidelijk dat Van Bommel een grote fan is van Cocu en hij wenst hem veel succes toe in de toekomst.