KLM vermijdt luchtruim rond Nagorno-Karabach, meerdere vluchten geannuleerd

KLM heeft aangekondigd dat het luchtruim rond Nagorno-Karabach zal vermijden. De maatregel is genomen vanwege de toenemende spanningen in de regio. KLM heeft meerdere vluchten geannuleerd die door de regio vlogen.

KLM heeft aangekondigd dat het luchtruim rond Nagorno-Karabach zal vermijden om de veiligheid van passagiers en bemanning te waarborgen. De maatregel is genomen vanwege de toenemende spanningen in de regio. KLM heeft meerdere vluchten geannuleerd die door de regio vlogen.

De luchtvaartmaatschappij heeft aangegeven dat ze de situatie in Nagorno-Karabach nauwlettend in de gaten houdt. KLM zal de situatie blijven monitoren en eventuele aanvullende maatregelen nemen als dat nodig is.

De luchtvaartmaatschappij raadt passagiers aan om hun reisplannen te controleren en contact op te nemen met hun reisagent of KLM als er vragen zijn over hun vlucht. KLM heeft ook aangegeven dat ze passagiers zullen helpen bij het vinden van alternatieve reisoplossingen.

KLM is niet de enige luchtvaartmaatschappij die maatregelen neemt om de veiligheid van passagiers te waarborgen. Ook andere luchtvaartmaatschappijen, zoals British Airways, hebben aangekondigd dat ze hun vluchten zullen aanpassen of annuleren als dat nodig is.

KLM neemt deze maatregelen om ervoor te zorgen dat passagiers veilig kunnen reizen. Het is belangrijk dat passagiers hun reisplannen controleren en contact opnemen met hun reisagent of KLM als er vragen zijn over hun vlucht.