Feyenoord zal zondag in Klassieker waarschijnlijk zonder geblesseerde Ivanusec spelen

Feyenoord zal zondag in Klassieker waarschijnlijk zonder geblesseerde Ivanusec spelen

Feyenoord is klaar om zondag de Klassieker te spelen tegen Ajax. Hoewel er veel spanning is voor deze belangrijke wedstrijd, heeft Feyenoord een probleem. Centrale verdediger Marin Ivanusec is geblesseerd en het is nog onduidelijk of hij zondag in staat zal zijn om te spelen.

De Kroatische verdediger raakte geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Willem II vorige week. Hij liep een knieblessure op en is sindsdien niet meer in staat geweest om te trainen. Hoewel de blessure niet ernstig is, is het nog steeds onduidelijk of hij zondag in staat zal zijn om te spelen.

Feyenoord-coach Jaap Stam heeft gezegd dat hij hoopvol is dat Ivanusec zondag in staat zal zijn om te spelen. Maar als hij niet fit genoeg is, zal Stam waarschijnlijk een andere verdediger opstellen. Er wordt verwacht dat Eric Botteghin of Bart Nieuwkoop de plaats van Ivanusec zal innemen als hij niet fit genoeg is.

Het is duidelijk dat Ivanusec een belangrijke speler is voor Feyenoord en dat het team hopelijk in staat zal zijn om zondag te winnen, ook als hij niet speelt. Maar als hij niet fit genoeg is, zal het team het moeilijk hebben om de Klassieker te winnen.