Feyenoord start Champions League-seizoen met overwinning op Celtic

Feyenoord is deze week begonnen aan hun Champions League-seizoen met een overwinning op Celtic. De Rotterdammers wonnen met 1-0 door een doelpunt van Steven Berghuis in de tweede helft.

Het was een spannende wedstrijd waarin Feyenoord de meeste kansen kreeg. Na een ruststand van 0-0 was het Steven Berghuis die in de 64e minuut de winnende treffer scoorde. Hij schoot de bal in de verre hoek, waardoor Celtic-doelman Craig Gordon geen kans had om de bal te keren.

Met deze overwinning heeft Feyenoord een goede start gemaakt in de Champions League. De ploeg heeft nu vier punten uit twee wedstrijden en staat daarmee bovenaan in groep B.

De volgende wedstrijd van Feyenoord is op 3 oktober tegen RB Leipzig. Als Feyenoord deze wedstrijd wint, dan hebben ze een goede kans om door te gaan naar de volgende ronde van de Champions League.

Feyenoord heeft dus een goede start gemaakt in het Champions League-seizoen en heeft nu alle kansen om door te gaan naar de volgende ronde. Laten we hopen dat ze hun goede vorm kunnen vasthouden en dat ze verder kunnen komen in dit prestigieuze toernooi.