Man belt binnen twee weken achthonderd keer alarmnummer 112 met schelden

en bedreigen

Het is schokkend om te horen dat een man binnen twee weken achthonderd keer het alarmnummer 112 heeft gebeld met het bedreigen en schelden van de medewerkers. Het is onacceptabel dat iemand deze dienst misbruikt, vooral omdat het alarmnummer bedoeld is om mensen in nood te helpen.

De politie heeft de man gearresteerd en hij staat terecht voor het misbruiken van het alarmnummer. De politie heeft gezegd dat de man de medewerkers van 112 bedreigde en beledigde. De man heeft ook gezegd dat hij zou blijven bellen totdat hij de hulp kreeg die hij wilde.

De politie waarschuwt mensen dat het misbruiken van het alarmnummer niet wordt getolereerd. Het is belangrijk dat mensen weten dat het alarmnummer alleen bedoeld is voor noodsituaties en dat het niet gebruikt mag worden om mensen te bedreigen of te beledigen.

Het is belangrijk dat mensen weten dat als ze in een noodsituatie verkeren, ze het alarmnummer kunnen bellen en dat ze de medewerkers van 112 respecteren. Als mensen het alarmnummer misbruiken, kunnen ze worden gearresteerd en vervolgd. Dus als je in een noodsituatie verkeert, bel dan 112, maar misbruik het niet.